Портал в режимі тестування та наповнення
У Мелітопольському районі поліцейські спільно з громадськістю провели рейди придорожніми ринками
Опубліковано 26 червня 2021 року о 16:55

Співробітники Мелітопольського районного управління поліції спільно з дільничними офіцерами поліції відділу поліції № 1 з метою перевірки законності роботи ринків, які розташовані вздовж автошляху «Харків-Сімферополь» на території Якимівської територіальної громади, вкотре провели рейд.

З початком курортного сезону автошляхи «Харків-Сімферополь» та «Якимівка-Кирилівка», які ведуть до  узбережжя Азовського моря, стали дуже популярними у громадян. Великий потік автомобілістів привабив продавців сезонних овочів, фруктів, риби та іншої продукції, яку відпочиваючим пропонують кувати на ринках вздовж автодороги, при цьому не маючи відповідних дозволів.

Сьогодні, 26 червня під час рейду на 431 кілометрі автошляху «Харків-Сімферополь» поблизу проїзної частини дільничні офіцери поліції виявили чоловіка, який у невстановленому місці без жодних дозвільних документів, реалізовував сезонні овочі та фрукти.

Відносно правопорушника поліцейські склали адміністративний протокол за ст. 164 (Порушення порядку провадження господарської діяльності) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Крім того, дільничні офіцери Мелітопольського РУП спільно з представниками громадськості та ЗМІ провели рейд ще на одному із придорожніх ринків, законність роботи якого наразі перевіряється.

Стосовно організації торгівлі на зазначених вище ринках повідомляємо, що наразі керівництво відділу поліції № 1  Мелітопольського РУП ініціювало перевірку щодо законності роботи ринків, які працюють вздовж автошляху «Харків-Сімферополь». Наразі заплановано зустрічі з представниками влади та підприємцями з питань надання усіх дозвільних документів на організацію торгівельної діяльності.

По завершенню перевірок та спілкування з представниками влади, поліцейські нададуть більш детальну інформацію з приводу законності роботи усіх придорожніх ринків.

Також нагадуємо, що на автодорозі Т-0820 «Якимівка-Кирилівка» у зв’язку з проведенням капітального ремонту спостерігаються затори та скупчення транспорту поблизу села Юрівка.  Просимо всіх громадян з порозумінням поставитися до даної ситуації, заздалегідь та вчасно планувати свої маршрути до місць відпочинку, ввічливо ставитися один до одного. Нагадаємо, що допомогу поліції можливо отримати на контрольно-пропускному пункті «Лиманське», розташованому на 34 км. автодороги  Т-0820, або звернувшись до поліції безпосередньо за спеціальною телефонною лінією «102». 

Відділ комунікації поліції Запорізької області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux