Портал в режимі тестування та наповнення
У Мелітополі поліція затримала містянина, який на автомобілі смертельно травмував власну дружину і зник з місця події (ОНОВЛЕНО)
Опубліковано 03 серпня 2021 року о 17:59

Для розшуку правопорушника вводилася операція «Перехват». Через декілька годин правоохоронці розшукали та затримали чоловіка в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

3 серпня близько 3 години ночі  до чергової частини Мелітопольського районного управління поліції ГУНП в Запорізькій області надійшло повідомлення від жителя міста про те, що він став свідком моторошної події. Біля багатоповерхового будинку по вулиці Інтеркультурній автомобіль збив жінку та поїхав з місця ДТП.

Наряд групи реагування патрульної поліції та слідчо-оперативна група прибули за вказаною адресою де встановили, що біля одного із багатоповерхових будинків стався гучний конфлікт між подружжям, які  тут мешкали. Чоловік 1986 року народження, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, сів за кермо автомобіля «ГАЗ-2705», почав рух по зеленій зоні дворової території та скоїв наїзд на свою дружину 1995 року народження, яка  знаходилася поряд з транспортним засобом.

Постраждала отримала тілесні ушкодження, від яких померла на місці дорожньо-транспортної пригоди, а водій на автомобілі зник у невідомому напрямку.

На його розшук та встановлення місцезнаходження транспортного засобу, були зорієнтовані підрозділи  мелітопольської поліції. В дію ввели операцію «Перехват». За прикметами, які надав свідок, поліцейські склали опис автомобіля та розіслали орієнтування до територіальних відділів поліції.

Близько 8 години ранку, чоловіка на розшукуваному автомобілі затримали співробітники групи реагування Пологівського районного відділу поліції у місті Оріхові Запорізької області. 

Співробітники поліції затримали водія в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Транспортний засіб зі слідами механічних ушкоджень вилучено.

На теперішній час фігуранту повідомлено про підозру у скоєнні кримінального прапопорушення за ч. 2 ст. 286 «Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами» Кримінального кодексу України. Санкція за статтею передбачає позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого. Триває досудове розслідування.

Нагадаємо: У Бердянську поліцейські затримали чоловіка, який скоїв ДТП у нетверезому стані.

Відділ комунікації поліції Запорізької області

 


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux