Портал в режимі тестування та наповнення
У Мелітополі поліцейські спільно з громадянами допомогли літній жінці повернутися додому
Опубліковано 09 вересня 2021 року о 16:35

Пенсіонерка  приїхала провідати брата і заблукала. Розгублену жінку помітили містяни та викликали поліцію. Правоохоронці за допомогою чуйних людей доправили бабусю до своєї оселі.

8 вересня до чергової частини Мелітопольського районного управління поліції ГУНП в Запорізькій області надійшло повідомлення від жителів міста, які на зупинці громадського транспорту побачили засмучену літню жінку. Вона була розгубленою і не могла пояснити куди їй потрібно дістатися.

Співробітники групи реагування патрульної поліції прибули на місце і перш за все заспокоїли жінку. Далі з’ясувалося, що пенсіонерка 1941 року народження живе в Енергодарі. До Мелітополя вона приїхала на автобусі, щоб провідати брата, але точної його адреси не знала і заблукала. До того ж, літня жінка має проблеми зі здоров'ям через які не може орієнтуватися у незнайомому місці.

На той час, коли з'ясувалася особа жінки та її місце проживання, останній рейсовий автобус до Енергодару, вже поїхав. Тоді поліцейські звернулися з проханням до водія таксі і небайдужий чоловік погодився відвезти бабусю додому.  Разом з цим, правоохоронці встановили, що в Енергодарі є жінка,  яка опікується старенькою і повідомили їй дані транспортного засобу, в якому приїде пенсіонерка. Вже пізно ввечері, поліцейські отримали інформацію, що літня жінка успішно дісталась до своєї оселі і добре себе почуває.

Співробітники Мелітопольського районного управління поліції дякують жителям міста за співчуття та увагу до літньої людини, яка дійсно потребувала допомоги. Поліцейські  також закликають громадян невідкладно повідомляти, якщо ви стали свідком правопорушення чи побачили на вулиці самотню дитину без супроводу дорослих, або літню людину, яка заблукала і потребує допомоги.  Звертайтесь безпосередньо у територіальні підрозділи поліції у будь який  зручний для вас спосіб або повідомляйте інформацію  за телефоном «102».

Нагадаємо: У Мелітопольському районі пенсіонерка потрапила на гачок до шахраїв.

 Відділ комунікації поліції Запорізької області

 

 


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux