Портал в режимі тестування та наповнення
У Мелітополі поліцейські протягом 30 хвилин розшукали зниклу 6-річну дівчинку
Опубліковано 04 серпня 2021 року о 17:40

Виявилось, що дитину у нетверезого батька забрали небайдужі громадяни. Наразі з малолітньою дівчинкою все добре, правопорушень та злочинів відносно неї скоєно не було.

4 серпня близько півдня до чергової частини Мелітопольського районного управління поліції ГУНП в Запорізькій області надійшло повідомлення від місцевої мешканки 1947 року народження, яка повідомила про зникнення своєї 6-річної онуки. Дівчинка вранці пішла разом з батьком з дому по вулиці Пушкіна у Мелітополі. Близько півдня чоловік повернувся додому без доньки і не міг пояснити місцезнаходження дитини.

На розшук малолітньої керівництвом Мелітопольського районного управління поліції було орієнтовано всі підрозділи поліції, працівники відділу реагування патрульної поліції відпрацьовували територію, прилеглу до місця мешкання дитини. Поліцейськими було встановлено, що вранці 4 серпня чоловік 1986 року народження разом зі своєю 6-річною донькою пішов на ринок. По дорозі додому він зустрів своїх знайомих, з якими розпивав спиртні напої. Додому батько з дитиною повертався вже перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння. Мешканці сусідньої вулиці  побачили чоловіка у такому стані та забрали у нього дитину. Коли співробітники групи реагування патрульної поліції відпрацьовували прилеглу до місця мешкання дитини територію, спілкувались з сусідами, одна із жінок розповіла їм про ситуацію з нетверезим батьком, у якого вона забрала малечу. Поліцейські доставили дівчинку до відділу поліції.   Ніяких правопорушень чи злочинів стосовно неї скоєно не було, дитина перебувала під наглядом дорослих.

Відносно батька дитини інспектором ювенальної превенції Мелітопольського районного управління поліції складено адміністративний протокол за ст. 184 (Невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов’язків щодо виховання дітей) Кодексу України про адміністративні правопорушення. Подальшу долю дитину буде вирішувати служба у справах дітей Мелітопольської міської ради.

Поліцейські вдячні громадянам, які не залишились осторонь, подбали  про малечу і вберегли від можливого лиха.

Правоохоронці вкотре закликають батьків належним чином виконувати свої обов’язки!

Нагадаємо: Протягом місяця понад 70 кривдників притягнуто до адміністративної відповідальності – підсумки роботи мобільних груп поліції у протидії домашньому насильству.

 

Відділ комунікації поліції Запорізької області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux