Портал в режимі тестування та наповнення
У Кирилівці затримали порушника, який заподіяв працівнику поліції тілесні ушкодження під час виконання ним службових обов’язків
Опубліковано 31 липня 2021 року о 12:09

Мешканець Полтавської області, перебуваючи в стані алкогольного та наркотичного сп’яніння, на території бази відпочинку вчинив дрібне хуліганство, а потім у приміщенні сектору поліцейської діяльності № 1 в смт Кирилівка під час документування адміністративного правопорушення вдарив поліцейського. Його затримано в порядку ст. 208 КПК України.

30 липня близько 19 години через спецлінію «102» до чергової частини відділу поліції № 1 Мелітопольського районного управління поліції ГУНП в Запорізькій області звернувся директор однієї з баз відпочинку на косі Пересип в селищі міського типу Кирилівка. Чоловік 1956 року народження повідомив, що на базі відпочинку один із відпочиваючих перебуває в неадекватному стані, чіпляється до громадян та провокує бійку. На місце події черговим було скеровано наряд групи реагування патрульної поліції Мелітопольського районного управління поліції, який на даний час в якості доданих сил працює у курортному селищі. На базі відпочинку поліцейські побачили чоловіка, який перебував у збудженому стані та провокував відпочиваючих на бійку. На зауваження поліцейських чоловік не реагував, тому правоохоронцям довелося припинити хуліганство, застосувавши спецзасіб – кайданки.

Правоохоронці доставили фігуранта до сектору поліцейської діяльності № 1 в смт Кирилівка. Правопорушником виявився мешканець Полтавської області 1994 року народження, який раніше вже притягувався до відповідальності за корисливі злочини. Перебуваючи у приміщенні сектору поліцейської діяльності, під час складання адміністративного протоколу, фігурант наніс співробітнику відділу реагування патрульної поліції тілесні ушкодження – удари ногою по тулубу. На місце події для постраждалого поліцейського було викликано «швидку», а потім сержант поліції 1993 року народження, самостійно звернувся до лікарні у Мелітополі, де йому була надана медична допомога.

За даними медиків, правопорушник знаходився в стані алкогольного та наркотичного сп’яніння. Наразі його затримано в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.  Відкрито кримінальне провадження  за ознаками ч. 2 ст. 345  (Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) Кримінального кодексу України. Розпочато досудове розслідування.  Вирішується питання повідомлення фігуранту про підозру в кримінальному злочині. Йому загрожує до п’яти років позбавлення волі.

Нагадаємо: У курортному Бердянську  оперативники викрили серійного крадія.

Відділ комунікації поліції Запорізької області

 


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux