Портал в режимі тестування та наповнення
У Бердянську спецпризначенці викрили наркозбувача
Опубліковано 30 червня 2021 року о 15:45

26-річний мешканець Луганська розповсюджував особливо небезпечний наркотичний засіб «амфетамін» шляхом закладок. Фігуранта затримано в порядку ст. 208 КПК України. По завершенню експертних досліджень його діям буде надано остаточну правову кваліфікацію та повідомлено про підозру. Тривають слідчі дії.

Слідчим Бердянського районного відділу поліції ГУНП в Запорізькій області, за процесуального керівництва окружної прокуратури, здійснюється досудове розслідування у кримінальному провадженні, передбаченому ч.1 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів вчиненого повторно) Кримінального кодексу України. У скоєному обґрунтовано підозрюється мешканець міста Луганськ, 1995 року народження.

Так, 29 червня, співробітники батальйону патрульної служби поліції особливого призначення «Скіф» ГУНП в Запорізькій області під час патрулювання території міста Бердянськ, неподалік одного з будинків по вулиці Короленка, помітили чоловіка, який поводився підозріло та намагався уникнути зустрічі з правоохоронцями.

Працівники слідчо-оперативної групи, які прибули на виклик, в ході поверхневого огляду виявили та вилучили у молодика 8 згортків з порошкоподібною речовиною (попередньо – особливо небезпечний наркотичний засіб «амфетамін»), готових до збуту,  а також мобільний телефон з фотографіями місць розташування «схованок».

В ході проведення подальших слідчих дій, за участю фігуранта, поліцейські виявили та вилучили ще чотири згортки з наркотиками.

Правоохоронці затримали зловмисника в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Все вилучене направлено на дослідження до Запорізького Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС України. За їх результатами діям чоловіка буде надано остаточну правову кваліфікацію та повідомлено про підозру.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від чотирьох до восьми років. Слідчі дії тривають.

Запорізька поліція звертається до громадян з проханням  повідомляти про відомі факти збуту, розповсюдження наркотичних речовин, наркопосіви та наркопритони. Телефон «гарячої лінії»: 239-28-72, 050-465-74-51 або «102».  

Нагадаємо:  У Бердянську правоохоронці затримали чоловіка, який пограбував дівчину в місцевому парку.

 

Відділ комунікації поліції Запорізької області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux