Портал в режимі тестування та наповнення
У Бердянську працівники кримінальної поліції затримали "на гарячому" наркозбувача
Опубліковано 25 листопада 2021 року о 14:58

25-річний житель Донецької області, який тимчасово мешкав у місті Бердянськ, збував громадянам безконтактним шляхом наркотичний засіб «канабіс». Під час чергового факту збуту фігуранта було затримано співробітниками кримінальної поліції. Наразі зловмиснику повідомлено про підозру. 

24 листопада працівники відділу кримінальної поліції Бердянського районного відділу поліції ГУНП в Запорізькій області відпрацьовували здобуту інформацію щодо наркообігу на території міста. Близько 9:30 біля одного з багатоповерхових будинків по проспекту Західному оперативники помітили молодого чоловіка, який на мобільний телефон щось фотографував на землі, постійно озирався, а при наближенні поліцейських помітно занервував. На запитання чи є в нього при собі заборонені речовини, він спробував непомітно для правоохоронців скинути три згортки на землю.

Для огляду місця події прибула слідчо-оперативна група районного відділу поліції. Особу громадянина було встановлено – це житель Донецької області 1996 року народження.

Також співробітники поліції з’ясували, що розповсюджувач на момент викриття мав при собі три згортки з наркотичним засобом (попередньо «канабіс») та встиг зробити дев’ять «закладок», які сфотографував на телефон. 

Загальна вага вилучених згортків становить 13,5 грамів.

Правопорушника затримали на місці події в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодекс України. 

Наразі за процесуального керівництва Бердянської окружної прокуратури, фігуранту повідомлено про підозру у збуті наркотичних засобів за ч. 2 ст. 307 «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів» Кримінального кодексу України. Вирішується питання обрання підозрюваному запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.  Досудове розслідування триває.

Правоохоронці звертаються до громадян з проханням  повідомляти про відомі факти збуту, розповсюдження наркотичних речовин, наркопосіви та наркопритони. Телефон «гарячої лінії»: 239-28-72,  050-465-74-51, 096-655-02-29 або «102».

Нагадаємо: У Запоріжжі працівниці турагенції слідчим повідомлено про підозру у пособництві підробленню COVID-документів.

Відділ комунікації поліції Запорізької області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux