Портал в режимі тестування та наповнення
Сергій Коміссаров: «На Запоріжжі активно ведеться боротьба з незаконним обігом наркотиків»
Опубліковано 30 травня 2018 року о 15:58

Правоохоронці продовжують активну боротьбу з розповсюдженням наркотиків на території регіону. Поліцейські на території Олександрівського району Запоріжжя за збут наркотичної речовини «метамфетамін» затримали чоловіка.

«Працівники Запорізькій області продовжують активну боротьбу з незаконним обігом наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів. Основним в цьому напрямку є виявлення та документування наркозлочинів, пов’язаних з незаконним виготовленням й збутом наркозілля, - зазначив начальник ГУНП в Запорізькій області Сергій Коміссаров. – Крім того, поліція проводить роботу з ліквідації «реклами» наркотиків на будинках та спорудах регіону. На всі звернення щодо розповсюдження наркотиків в області поліція реагуватиме жорстко, миттєво та в рамках чинного законодавства». 

Так, 29 травня співробітники сектору кримінальної поліції Олександрівського відділення поліції ГУНП в Запорізькій області на перехресті вулиць Запорізької та Поштової затримали місцевого мешканця, який збув особливо небезпечний наркотичний засіб «метамфетамін».

Громадянина 1993 року народження затримали в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України. У нього вилучили речові докази.

Вилучене направлено на дослідження до Запорізького Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру.

Відкрито кримінальне провадження за ознаками ч.2 ст.307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. Триває досудове розслідування.

«Найближчим часом на території Запорізької області правоохоронці проведуть профілактичне відпрацювання всіх районів та міст. Водночас, з 1 червня в Україні розпочнеться загальнодержавна оперативно-профілактична операція «МАК». Метою всіх цих заходів є виявлення та знищення незаконних посівів нарковмісних рослин маку і конопель, перекриття каналів надходження наркозасобів до регіону та недопущення їх розповсюдження», - повідомив очільник запорізької поліції.

Звертаємось до усіх мешканців та гостей Запорізької області, якщо ви володієте інформацією щодо розповсюдження, зберігання, придбання,  виробництва або рекламу наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів, повідомте про це до найближчого територіального підрозділу поліції або за телефоном «102».

Крім цього, на всі факти причетності поліцейських до злочинів в сфері незаконного обігу наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів поліція також буде реагувати оперативно, жорстко та в рамках чинного законодавства. За кожним виявленим фактом заходи проводитимуться спільно з працівниками прокуратури, СБУ та внутрішньої безпеки.

Нагадаємо, що за фактом причетності дільничного офіцера Заводського відділення поліції до збуту особливо небезпечної речовини – метамфетамін, призначено проведення службового розслідування, за результатами якого буде ві  дповідна реакція керівництва поліції.

Якщо ви володієте інформацією щодо причетності поліцейських до фактів розповсюдження, зберігання, придбання,  виробництва наркотичних засобів, звертайтесь за телефоном довіри до Запорізького Управління внутрішньої безпеки Національної поліції України – (061)-239-21-60 або за телефоном 102.

З початку року запорізькими поліцейськими 317 особам повідомлено про підозру у скоєні злочинів у сфері незаконного обігу наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів.

Нагадаємо, що в місті Енергодар поліцейські на блокпосту зупинили автомобіль. У одного з пасажирів транспортного засобу виявили та вилучили наркотичний засіб «метадон».

Відділ комунікації поліції Запорізької області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux