Портал в режимі тестування та наповнення
Начальник ГУНП в Запорізькій області: «Я відповідаю за кожного працівника запорізької поліції»
Опубліковано 14 серпня 2020 року о 11:08

Очільник запорізької поліції в Мелітополі дав відповіді на багато питань,  поставлених під час зустрічі депутатським корпусом районної ради, представниками малого бізнесу та громадськими активістами.  

13 липня в приміщенні районної ради відбулася зустріч начальника Головного управління Національної поліції Запорізької області з громадою району, аграріями та представниками місцевого бізнесу. На заході також  були присутні голова Мелітопольської  районної ради Олександр Мордик, начальник Мелітопольського відділу поліції та керівництво підрозділів обласного апарату поліції.  

В своєму виступі, Микола Лушпієнко зазначив, що керівництво ГУНП  Запорізької області поінформоване щодо проблемних питань в роботі Мелітопольського відділу поліції і оцінка громади – найважливіший показник. Він зазначив, що на території району накопилося багато негативних явищ, пов’язаних  з криміногенною ситуацією. Вони існують протягом десятків років, тож вирішити їх одразу складно. Однак, максимальна мобілізація зусиль поліції та допомога громадськості поступово приведе до очікуваного результату.

Запрошуючи присутніх до обговорення питань, які найбільше хвилюють представників бізнесу, аграріїв та пересічних жителів району, Микола Лушпієнко запевнив, що кожне зауваження буде розглянуто. «Я готовий вислухати критику від громади, бо відповідаю за кожного працівника запорізької поліції», -  підкреслив начальник ГУНП.

Громадяни, присутні на зустрічі, виявили велику активність. Під час зустрічі голови територіальних громад цікавились результатами реалізації проекту  «Дільничний офіцер громади» та подальшою долею дільничних офіцерів громади, які на даний час проходять навчання.

Микола Лушпієнко запевнив, що всі кандидати після закінчення навчання  будуть нести службу на території своєї громади.

Представники малого бізнесу задавали питання щодо розкриття майнових злочинів, запобігання корупційних проявів та протидії криміналу, що вдається до тиску на підприємців. Активісти вказали на гостру проблему з незаконною вирубкою лісу. Разом з цим, аграрії звернулися до керівника поліції з питанням, яке турбує багатьох жителів Мелітопольського району. Воно стосується використання державної землі, яке здійснюється з численними порушеннями  і від цього потерпають місцеві селяни.

Жодне із запитань керівник поліції області не залишив  без відповіді.

Голова районної ради та представники депутатського корпусу заявили, що це перший випадок, коли  керівник обласної поліції виступає ініціатором зустрічі і подякували за можливість конструктивного діалогу.

 

Відділ комунікації поліції Запорізької області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux