Портал в режимі тестування та наповнення
На Запоріжжі визначили найактивнішого члена поліцейської профспілки
Опубліковано 22 лютого 2019 року о 17:11

Під час звітно-виборчої конференції  Запорізької обласної профспілкової організації атестованих працівників органів внутрішніх справ України підсумували результати роботи протягом року та нагородили найактивнішого учасника профспілки поліції.

22 лютого в залі засідань ГУНП відбулась звітно-виборча конференція Запорізької обласної профспілкової організації атестованих працівників органів внутрішніх справ України.

На початку заходу виступив начальник відділення Національної служби примирення і посередництва в Запорізькій області Сергій Четвертак, який вручив голові профспілки поліції Віктору Нестеренку сертифікат про визнання організації такою, що відповідає критеріям репрезентативності на територіальному рівні для участі у колективних переговорах з укладення угод та для делегування представників до органів соціального діалогу.

Потім перед присутніми виступив начальник Управління кадрового забезпечення ГУНП Олексій Мамчій, який звернувся до голів первинних профспілкових організацій та попросив не замовчувати про проблеми у особового складу, які виникають під час несення служби.

Голова профспілки Віктор Нестеренко прозвітував про роботу організації протягом 2018 року, розповів про плани на майбутнє та подякував членам профспілки за постійну допомогу і підтримку.

Так, протягом року надано допомогу поліцейським-членам профспілки, які проходили стажування в зоні проведення Операції Об’єднаних сил, на придбання форменого одягу, необхідного для несення служби. Організовано відпочинок та оздоровлення на узбережжі Азовського моря 36 родин працівників поліції, зокрема здійснено часткову компенсацію за проживання.  Окрім того, компенсовано вартість путівок для оздоровлення 100 дітей членів профспілки у дитячому таборі. Продовжує діяти Фонд донорської крові.

За підсумками діяльності визначили та привітали найактивнішого члена організації, яким став голова первинної профспілки Управління організаційно-аналітичного забезпечення та оперативного реагування Юрій Макаров.

Нагадаємо, що на Запоріжжі понад 100 поліцейських стали донорами.

Відділ комунікації поліції Запорізької області

 


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux