Портал в режимі тестування та наповнення
На Запоріжжі в результаті аварії сталося перекидання і загоряння  бензовозу – поліція проводить перевірку 
Опубліковано 26 серпня 2021 року о 18:41

Поки рятувальники вживали заходи щодо ліквідації пожежі,  працівники поліції організували безпечний об’їзд іншим учасникам дорожнього руху. Водію надана медична допомога на місці події. Більше ніхто не постраждав. 

26 серпня близько 16.20 до відділення поліції № 1 Василівського районного управління поліції (місто Кам’янка-Дніпровська)  надійшло повідомлення зі служби «102» про те, що між селами Водяне і містом Кам’янка-Дніпровська перевернувся бензовоз «МАН» та горить.

Під час падіння вантажівка пошкодила газову трубу, прокладену між селами Водяне та містом Кам’янка-Дніпровська. 

На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група відділення поліції №1 Василівського районного управління,  працівники групи реагування патрульної поліції,  слідчі з розслідування злочинів у сфері транспорту, пожежна служба Управління Державної служби з надзвичайних ситуації області, медики швидкої допомоги, співробітники Кам’янка-Дніпровського управління з газопостачання та газифікації.   

Поки рятувальники вживали заходи щодо локалізації пожежі,  працівники поліції організували безпечний об’їзд іншим учасникам дорожнього руху. 

Вогнеборці ліквідували загоряння близько 17:20. Фахівці управління з газопостачання вжили необхідні заходи щодо усунення витоку газу. 

На місці події працівники поліції встановили, що водій автомобіля «МАН» не дотримуючись  безпечної швидкості руху, виїхав на ліве узбіччя та скоїв перекидання транспортного засобу. Під час падіння бочка, прикріплена до автомобіля, відірвалась та вдарилася в газову трубу, що прокладена в селі Водяному. На узбіччі автомобіль загорівся.

В результаті аварії 33-річний водій бензовозу отримав опік правої сторони обличчя та опік руки. Йому була надана необхідна медична допомога на місці події. 

За даним фактом відносно чоловіка складений адміністративний протокол за ст. 124 Кодексу України про адміністративні правопорушення (Порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд чи іншого майна). Санкція за статтею тягне за собою накладення штрафу в розмірі п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або позбавлення права керування транспортними засобами на строк від шести місяців до одного року.

Відділ комунікації поліції Запорізької області 


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux