Портал в режимі тестування та наповнення
На Запоріжжі поліція встановлює причини аварії, в якій загинуло п’ятеро осіб (ОНОВЛЕНО)
Опубліковано 20 серпня 2021 року о 09:27

У Василівському районі внаслідок лобового зіткнення двох легкових автомобілів, п’ятеро осіб, в тому числі троє малолітніх дітей,  загинули, ще двоє отримали тілесні ушкодження. За фактом ДТП відкрито кримінальне провадження.

20 серпня приблизно о 4 годині 40 хвилин до чергової частини відділення поліції № 3 (смт. Михайлівка) Василівського районного управління поліції ГУНП в Запорізькій області по спецлінії "102" надійшло повідомлення про ДТП зі смертельними наслідками.

На місце події виїхала слідчо-оперативна група відділення поліції, слідчі з розслідування злочинів у сфері транспорту та експертно-криміналістична лабораторія. 

Попередньо встановлено, що приблизно о 4:30 на  автодорозі «Харків-Сімферополь» водій автомобіля "Opel Astra" 1990 року народження, здійснюючи рух зі сторони міста Мелітополь в бік міста Василівка, виїхав на смугу зустрічного руху та скоїв зіткнення з автомобілем «Mercedes-190». Внаслідок цього відбулося перекидання другої іномарки до кювету, де транспортний засіб загорівся. В результаті ДТП водій та чотири пасажири автомобіля «Mercedes-190» загинули на місці.  Серед них троє малолітніх дітей.

Водій першої іномарки та його пасажирка, 1989 року народження, з тілесними ушкодженнями доставлені до районної лікарні.

За даним фактом слідчим відкрито кримінальне провадження за ознаками ч. 3 ст. 286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). Розпочато досудове розслідування. 

Правоохоронці звертаються до свідків ДТП або водіїв транспортних засобів, які мають відеозаписи, що стосуються вказаної події, із проханням відгукнутись та звернутися за телефоном  (098) 987-94-44 або 102. 

ОНОВЛЕНО:

За кермом автомобіля «Mercedes-190» знаходився чоловік 1974 року народження, в якості пасажира поруч – жінка 1987 року народження, на задньому сидінні – троє дівчат, старшій 14 років, ще двом по 9 років. Всі їхали на відпочинок з Харківської області

Після проведення хірургічної операції водія "Opel" затримано в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Він перебуває в лікарні під конвоєм. 

Відділ комунікації поліції Запорізької області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux