Портал в режимі тестування та наповнення
На Запоріжжі поліція розслідує обставини аварії  за участю маршрутного таксі
Опубліковано 19 квітня 2021 року о 14:10

Подія мала місце на автодорозі «Одеса – Новоазовськ» на території Осипенківської територіальної громади. Водій маршрутного таксі, здійснюючи перевезення пасажирів по маршруту «Маріуполь-Мелітополь», заснув за кермом, виїхав на зустрічну смугу та скоїв зіткнення з легковиком. Водії транспортних засобів та три пасажири таксі отримали травми різного ступеня тяжкості. За даним фактом відкрито кримінальне провадження. 

19 квітня о 3:50 до Бердянського районного відділу поліції ГУНП в Запорізькій області надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду з постраждалими на автодорозі «Одеса – Новоазовськ» біля  села Червоне Поле Осипенківської територіальної громади.

На місце події негайно прибули слідчо-оперативна група районного відділу поліції та лікарі. 

Попередньо встановлено, 53-річний водій автомобіля «Mercedes-Benz Sprinter», здійснюючи перевезення пасажирів по маршруту «Маріуполь-Мелітополь», заснув за кермом, виїхав на смугу зустрічного руху та скоїв зіткнення з іншим автомобілем "Mercedes-Benz Sprinter".

Внаслідок аварії водій маршрутного таксі та двоє його пасажирів, 21-го та 37-ми років після надання медичної допомоги відпущені додому. Третій пасажир, 1991 року народження та 56-річний водій іншого легковика  з травмами доставлені до місцевої лікарні.

За даним фактом слідчим відкрито кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого ч.2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті - позбавлення волі на строк до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Легкові автомобілі вилучено. Тривають слідчі дії. 

Правоохоронці встановлюють обставини аварії  та звертаються до свідків ДТП або водіїв транспортних засобів, які мають відеозаписи, що стосуються вказаної події із проханням звернутись за телефонами: (098) 987-94-44 або 102.

Правоохоронці закликають водіїв дотримуватись Правил дорожнього руху, адже від ваших дій залежить життя і здоров’я інших людей! 

Нагадаємо: У Новомиколаївському районі поліція розслідує обставини смертельної дорожньо-транспортної пригоди.

 

Відділ комунікації поліції Запорізької області 


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux