Портал в режимі тестування та наповнення
На Запоріжжі поліцейський, перебуваючи поза службою, виявив розшукуваний автомобіль 
Опубліковано 14 вересня 2021 року о 12:42

Особу зловмисника наразі встановлено. Ним виявився 21-річний раніше судимий мешканець Пологівського району. Наразі вирішується питання щодо повідомлення йому про підозру. Слідчі дії тривають.

13 вересня інспектор сектору реагування патрульної поліції відділення поліції №2 Пологівського районного відділу поліції ГУНП в Запорізькій області Юрій Гаврилуца, змінившись після добового несення служби, по дорозі додому, неподалік одного з сіл натрапив на припаркований вздовж дороги автомобіль «ВАЗ». Поліцейський помітив, що за описом транспортний засіб співпадає із даними нещодавно отриманого орієнтування, що надійшло з міста Запоріжжя. Про знахідку правоохоронець відразу повідомив керівництво відділення поліції.  

З метою з’ясування всіх обставин справи на місце події виїхали слідчо-оперативна група та співробітники сектору кримінальної поліції. В ході огляду з’ясувалося, що легковик дійсно перебуває у розшуку. Про даний факт поліцейські повідомили своїх колег із Запоріжжя. Вжитими оперативно -  пошуковими заходами правоохоронці встановили свідків, місцевих мешканців, які бачили водія знайденої автівки та змогли надати інформацію, яка допомогла поліцейським в лічені години встановити його місце знаходження: весь цей час зловмисник переховувався у сусідньому селі. Ним виявився раніше судимий за корисливі злочини 21-річний мешканець Пологівського району. 

Наразі вирішується питання щодо повідомлення йому про підозру за ознаками злочину, передбаченого ч.1 ст. 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Автомобіль вилучено, у подальшому його повернуть законному власнику. Слідчі дії тривають.

Шановні власники автотранспортних засобів! Для того, щоб захистити автомобіль від крадіжки, залишайте авто на охоронюваних автостоянках, обладнайте автомобіль спеціальними охоронними пристроями, не залишайте ключі в замку запалювання, зачиняйте машину, навіть якщо залишаєте її ненадовго.

Нагадаємо: у Запорізькій області бухгалтерці виправної колонії повідомлено про підозру у привласненні більше мільйону гривень з бюджету.

 

Відділ комунікації поліції Запорізької області 


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux