Портал в режимі тестування та наповнення
На Запоріжжі оперативники викрили злочинну групу осіб, підозрюваних у розбійному нападі
Опубліковано 12 лютого 2019 року о 17:47

Під керівництвом Департаменту стратегічних розслідувань Національної поліції України, оперативники УСР та УКР поліції Запорізької області викрили злочинну групу у складі п’ятьох осіб, які вчиняли корисливі злочини на території області та інших регіонів України.

12 лютого під керівництвом Департаменту стратегічних розслідувань Національної поліції України, працівники Управління стратегічних розслідувань та Управління карного розшуку ГУНП в Запорізький області за допомогою Управління стратегічних розслідувань ГУНП в Миколаївській області, спільно з слідчим відділенням Приморського відділення поліції, безпосередньо після скоєння злочину, в селі Комишуватка Приморського району, знешкодили злочинну групу, які вчиняли корисливо-насильницькі злочини на території Запорізької області та інших областей України.

Поліцейськими встановлено, що члени злочинної групи пересувались на автомобілі «Фольцваген». До складу групи входило п’ять осіб. Організатор – мешканець Миколаївської області 1983 року народження,  члени групи – всі раніше неодноразово судимі: двоє мешканців Миколаївської області 1964 та 1983 років народження, мешканець міста Київ 1964 року народження і мешканець Запорізької області 1986 року народження.

Так, зловмисники у селі Комишуватка Приморського району проникли до будинку потерпілого 1987 року народження, погрожуючи зброєю, зв’язали його та заволоділи грошовими коштами, гаджетами і ювелірними виробами. Після чого намагались втекти.

Під час затримання були вилучені речові докази.

Вирішується питання щодо їх затримання в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України.

Триває розслідування кримінального провадження, відкритого за ознаками ч.3 ст.187 (розбій) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до дванадцяти років позбавлення волі з конфіскацією майна.

На даний час членів злочинної групи перевіряють на причетність до вчинення аналогічних злочинів на території області та інших регіонів України.

Нагадаємо, що співробітники Управління стратегічних розслідувань ГУНП в Запорізький області спільно зі слідчими Вознесенівського відділення поліції вилучили у жителя Запоріжжя зброю, боєприпаси та комплект магнітних ключів і відмичок.

Відділ комунікації поліції Запорізької області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux