Портал в режимі тестування та наповнення
На Запоріжжі обвинувальний акт стосовно підозрюваного у зберіганні канабісу та утриманні наркопритону скеровано до суду
Опубліковано 16 квітня 2019 року о 15:18

Слідчим Якимівського відділення поліції закінчено досудове розслідування та направлено до суду обвинувальний акт стосовно місцевого мешканця Якимівського району, який вирощував наркорослини, зберігав канабіс та надавав помешкання для вживання наркотиків.

Слідчим Якимівського відділення поліції Головного управління Національної поліції в Запорізькій області завершено досудове розслідування епізодів злочинної діяльності мешканця Якимівського району 1971 року народження.

Нагадаємо, що 27 лютого співробітники кримінальної поліції та слідчий Якимівського відділення поліції ГУНП в Запорізькій області провели санкціонований обшук в селі Солоне. На території приватного домоволодіння за місцем мешкання чоловіка поліцейські виявили та вилучили близько 2 кг наркотичної речовини.

Згідно висновку експерта надана на дослідження рослинна речовина є особливо небезпечним наркотичним засобом, обіг якого заборонено, «канабіс», маса якого в  перерахунку на суху речовину склала 2 кілограми.

Крім того, досудовим розслідування встановлено, що фігурант з жовтня 2018 року по лютий 2019 року надавав своє помешкання для вживання наркотичних засобів місцевим мешканцям.

А також слідчим зібрані докази того, що зловмисник на присадибній території приватного домоволодіння вирощував рослини конопель.

Слідчим Якимівського відділення поліції чоловіку було повідомлено про підозру у скоєнні злочинів за ознаками ч.1 ст.317  (Організація або утримання місць для незаконного вживання, виробництва чи виготовлення наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів), ч.2 ст.309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту), ч.1 ст.310 (Посів або вирощування снотворного маку чи конопель) Кримінального кодексу України.

15 квітня обвинувальний акт слідчим скеровано до місцевого суду для розгляду. Згідно інкримінованих статей раніше судимому громадянину загрожує  до п’яти років позбавлення волі.

Відділ комунікації поліції Запорізької області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux