Портал в режимі тестування та наповнення
Керівник поліції області провів нараду з випускниками вузів системи МВС та їх наставниками
Опубліковано 24 вересня 2021 року о 15:48

Сьогодні, 24 вересня в актовому залі Запорізького районного управління поліції відбулась нарада керівництва  ГУНП в Запорізькій області з питань стану організації та проходження стажування поліцейськими, що прибули з вузів системи МВС України за освітньою професійною програмою «Два роки курсант – один рік слухач». 

У заході взяли участь очільник поліції області, начальники районних управлінь, відділів та відділень поліції, їх заступники з превентивної діяльності та кадрової роботи, а також 30 випускників вузів системи МВС України. 

На початку зустрічі начальник поліції Запорізької області Микола Лушпієнко привітав молодих спеціалістів, які розпочинають стажування в територіальних підрозділах запорізької поліції. Генерал поліції наголосив, що офіцери поліції – це «золотий фонд» правоохоронної системи. Він звернувся до присутніх: «Плануйте свою кар’єру з першого дня своєї роботи. У вас дуже великі перспективи, тож піднімайте планку кожного день та підтягуйтесь до неї: вивчайте нормативну базу, іноземні мови, цікавтеся життям держави та своїх рідних міст».

Генерал поліції акцентував увагу молодих фахівців на дотриманні принципів дисципліни та законності у своїй діяльності, недопущенні надзвичайних подій серед особового складу. Микола Лушпієнко підкреслив, що робота в підрозділах поліції дуже цікава, але складна й небезпечна. Тому особливу увагу   необхідно приділяти заходам особистої безпеки при поводженні з табельною вогнепальною зброєю.

Генерал поліції побажав випускникам здоров’я, наснаги, досягнень, дружніх колективів! 

Начальник Управління кадрового забезпечення Павло Брусенський довів до відома присутніх вимоги наказу МВС України  № 1625 від 24.12.2015 року «Про затвердження Положення про організацію післядипломної освіти працівниками Національної поліції». Згідно цього нормативного акту за кожним молодим спеціалістом закріплюється керівник стажування, який розробляє індивідуальний план  та програму проведення стажування, основною метою якого є  формування і закріплення на практиці професійних знань, умінь, навичок і компетенцій, здобутих в результаті теоретичної підготовки. Наприкінці практичного етапу відділом професійного навчання Управління кадрового забезпечення буде зроблений зріз отриманих знань. 

Керівники обласного главку поліції надали молодими спеціалістам свої мобільні телефон та запропонували особисту допомогу у вирішенні проблем, які можуть виникати на їх професійному шляху. 

Відділ комунікації поліції Запорізької області 

 


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux