Портал в режимі тестування та наповнення
На Запоріжжі родина поліцейського потребує допомоги
Опубліковано 19 березня 2019 року о 10:42

11-річному сину співробітника Новомиколаївського відділення поліції, начальника сектора кримінальної поліції Юрія Шубного, діагностували важке онкологічне захворювання крові. Задля одужання хлопця необхідна алогенна трансплантація клітин кісткового мозку від нерідного донора, яку можна зробити у клініці Білорусі, вартість якої більше 150 тисяч доларів. Родина звергається по допомогу до небайдужих громадян.

11 січня у родину Юрія та Вікторії Шубних прийшла біда. 11-річного сина Руслана госпіталізовано на обстеження до гематологічного відділення Запорізької обласної дитячої клінічної лікарні з підозрою на онкологічне захворювання крові. Через місяць обстежень та діагностик лікарі поставили страшний діагноз – онкологічне захворювання Мієлодиспластичний синдром рефрактерна анемія з надлишком бластів.

На жаль, ані батьки, ані сестра не змогли стати донорами клітин кісткового мозку для Руслана, а трансплантацію від неродинного донора в Україні не проводять. Хлопчик потребує лікування за кордоном, в білоруській дитячій клініці. За прогнозами лікарів даної клініки шанси на одужання та щасливе життя Руслана – величезні. Вартість операції становить 150 тисяч доларів.

Таких коштів родина не має, оскільки 10 років як, усі ресурси та можливості батьки вкладають у сестру Руслана. 10-річна Софія - дитина з інвалідністю, яка хворіє на аутизм. Мати, життя та професію присвятила дітям. На сьогодні Вікторія, разом з дочкою, займається в інклюзивному класі Новомиколаївської загальноосвітньої школи № 1. Вона її тютор, асистент вчителя. Спільно з педагогами вона допомагає дівчинці адаптуватись та успішно соціалізуватись у світі.

«Мій Русланчик - то моя надія, - зазначає Вікторія, - Він веселий, шубутний, привітний. Допомагає нам у всьому. І по господарству, і з сестричкою – я можу довірити йому все, незважаючи на його юний вік. А тут така важка хвороба! Кожного дня ми залежимо від результатів аналізів. Кожного дня, мій мужній хлопчик витримує болючі процедури, втішає та підтримує мене, коли бачить мій смуток. Він – моя золота дитина. Я дуже хочу, щоб він одужав, закінчив школу, інститут, одружився та мав свою родину! Бо наші діти – наше щасливе майбутнє!»

За два місяці перебування у гематологічному відділенні Запорізької обласної дитячої клінічної лікарні, хлопець переніс багато діагностичних процедур – пункцій та заборів. Вже 4 рази йому переливали кров, підтримували рівень тромбоцитів. Лікарі, як можуть, підтримують його стан, проте дитині потрібне радикальне медичне вручання – трансплантація клітин кісткового мозку від нерідного донора.

Батьки дитини звертаються до небайдужих громадян з проханням допомогти врятувати життя їхній дитині, оскільки зібрати суму на дороге лікування родина не в змозі.

Реквізити для переказу коштів

Картка – ПриватБанку

5168 7573 8866 5509

Шубна Вікторія Володимирівна

 

Відділ комунікації поліції Запорізької області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux