Портал в режимі тестування та наповнення
У Запоріжжі співробітники поліції встановили особу порушника, який вчинив хуліганські дії в продовольчій крамниці
Опубліковано 01 грудня 2021 року о 12:34

Конфлікт стався через небажання відвідувача одягати медичну маску. Після бійки з власником закладу, покупець вистрелив йому в обличчя з травматичного пістолета. Наразі чоловіку повідомлено про підозру у вчиненні хуліганства.

29 листопада о 19:35 до відділу поліції № 4 (Комунарський) Запорізького районного управління поліції надійшло повідомлення  що до міської лікарні  з торгового закладу доставили 47-річного працівника з кульовим пораненням.

До місця події негайно виїхала слідчо-оперативна група відділу поліції, працівники кримінальної поліції, експерти-криміналісти.

Співробітники поліції встановили свідків та очевидців інциденту, переглянули записи з камер відеоспостереження та відновили картину подій того вечора. Встановлено, що близько 18:30 в приміщенні продовольчої крамниці на вулиці 40 років Перемоги між власником крамниці та відвідувачем стався конфлікт через небажання останнього одягати медичну маску. В результаті виникла бійка, покупець пішов з крамниці, але через 15 хвилин повернувся вже зі зброєю в руках. Він скоїв з неї постріл в обличчя підприємцю та втік. За свідченнями, які надав потерпілий та  очевидці події, порушник знаходився в стані алкогольного сп’яніння.

В ході проведення оперативно-розшукових заходів по гарячих слідах співробітниками сектору кримінальної поліції  відділу поліції №4 встановили, що до скоєння цього кримінального правопорушення причетний житель міста 1972 року народження.

Порушник мав дозвіл на зброю. Травматичний пістолет у нього вилучено.

На даний час слідчим, за погодженням з окружною прокуратурою, фігуранту повідомлено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 4 ст.296 (Хуліганство) Кримінального кодексу  України. Вирішується питання про обрання запобіжного заходу.  Санкція за статтею передбачає позбавлення волі на строк  від трьох до семи років.

Нагадаємо: Жителю Запорізької області слідством оголошено про підозру у жорстокому поводженню з твариною в присутності  малолітньої дитини.

 

Відділ комунікації поліції Запорізької області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux